x
Hardcore Superstar: The Party Ain't Over 'Til We Say So

Hardcore Superstar
The Party Ain't Over 'Til We Say So

Hardcore Superstar: The Party Ain't Over 'Til We Say So

GAFFA

Album / Gain Music Entertainment
Utgivning D. 2011.10.26
Recenserad av
Chris Lindahl

Göteborgskvartetten som med en oväntat catchig blandning av sleaze-rock och thrash-metall haft hits både innanför och utanför de svenska gränserna samlar här det bästa från de senaste tio åren i rockens tjänst.

Med åtta skivor, ett antal världsturnéer under bältet och ett cv där man kan skymta namn som AC/DC, Mötley Crüe och Aerosmith är det svårt att inte bli nyfiken på vad hela den här festen handlar om.

Inte helt oväntat är skivan fylld till bristningsgränsen med hits som känns lika kraftfulla nu som då. Partytåget har aldrig riktigt saktat ner och ingen av låtarna känns malplacerad även om den nya singeln We Don't Need a Cure inte är lika viril som de största hitsen Someone Special, We Don't Celebrate Sundays, Wild Boys och Moonshine.

Förutom den senaste singeln finns det inga direkta överraskningar för långvariga fans men The Party Ain't Over 'til We Say So är en respektingivande samling låtar och en perfekt inbjudan till någon som först nu fått upp ögonen för Hardcore Superstar.

Man brukar säga att inget är över tills den feta kvinnan sjunger men i detta fall är inget över tills Hardcore Superstar säger så och det är svårt att se något negativt med det om de kan hålla samma tempo de kommande tio åren.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA