x
Owl City: Live From Los Angeles

Owl City
Live From Los Angeles

Owl City: Live From Los Angeles

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Utgivning D. 2012.01.30
Recenserad av
Josefin Bagge

110 minuter av Owl City är mer än någon mentalt stabil människa bör få utsättas för. Helvetet tar ju aldrig slut. Det kommer bara mer och mer av bleepety-blopet, det skrapar upp ett litet sår i huvudet på en och bara fortsätter att skrapa och skrapa, med sitt blip och sitt blop och ett oändligt "aa-aah" skrapar det tills man mister förståndet totalt och intar fosterställning. Upplevelsen är precis lika njutbar som att köra en leksakstraktor genom skallbenet, om och om och om igen.

Historien bakom 25-årige Adam Youngs raketkarriär är kort och ungefär lika anmärkningsvärd som navelludd. Han är ett tecken på att allt som krävs för att uppnå stjärnstatus idag är en laptop och lite autotune. Och inte särskilt förvånande visar det sig vara svårt att framföra musiken live, på scen, med instrument. Instrument, ha! Så oldschool.

Men det värsta av allt är att alla involverade i den här produktionen verkar vara tolv år gamla. Allt från klippning till ljud är ett fruktansvärt amatörarbete. Eloge till de som lyckas ta sig igenom Live From Los Angeles utan att få sveda i hjärnan. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA