x
Skogen Brinner: Muskelrock, Blädinge

Skogen Brinner, Muskelrock, Blädinge

Skogen Brinner: Muskelrock, Blädinge

Recenserad av Tatiana Castillo Madrid | GAFFA

Ett gig klockan 14.00 är inte helt idealiskt när man är på festival, men regnet utanför är till gruppens fördel då det har lockat minst halva Muskelrock in under dansbanans tak. Publiken är lamslagen, totalt överkörda av bakfyllan, och det är ingen lätt uppgift att liva upp den här crowden. Skogen Brinner gör dock sitt bästa. De spelar snorbra och det låter minst lika göttigt som på skiva. Men ser inte de lite trötta och bakis ut de med?

Jag har hört någonstans att bandet inte är så vana vid att ha en så värst stor publik på sina spelningar, att de var lite spända inför idag. Jag vet inte om det stämmer, men något gör att giget aldrig riktigt lyfter. Musikaliskt sitter det hur bra som helst, men publikkontakten och scennärvaron är tyvärr inte mycket att hurra för. De står där, de spelar, och that's it.

Men det är inte så att man tappar hoppet. Skogen Brinner har potential, det märker man inte minst under Svarta Skuggor, och jag är alldeles övertygad om att dessa herrar kommer att leverera vid nästa tillfälle. Jag tänker fortsätta snurra gruppens senaste sjua outtröttligt fram tills dess.  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA