x
Danko Jones: Bring On the Mountain

Danko Jones
Bring On the Mountain

Danko Jones: Bring On the Mountain

GAFFA

DVD / Bad Taste Records
Utgivning D. 2012.06.13
Recenserad av
Mathias Skeppstedt

Att Danko Jones är ett väldigt hårt arbetande band och att de rockar så hårt de bara kan har det väl aldrig varit någon tvekan om. Om de däremot har en historia intressant nog för en 90 minuter lång dokumentär är en helt annan sak.

Vi får följa bandet genom klipp från hela deras karriär fast mest är det bandet själva som pratar, och det är lite av ett problem. Danko pratar mycket och gärna men det kanske inte är det mest intressanta i historien om bandet. Det är en standardhistoria om ett band som spelar på små klubbar, sover i folkabussar och svettas och rockar tillsammans, varken mer eller mindre. Det är helt okej, välgjort och intressant, men kanske inte något man ser flera gånger.

Vad som dock räddar den här dvd:n är att Danko Jones som vanligt ger valuta för pengarna. Förutom den 90 minuter långa dokumentären får vi se hela kortfilmen med bandet och Elijah Wood, Selma Blair, Lemmy och Mike Watt som blev videon till låten Full of Regret. Men inte nog med det, vi får också alla bandets 19 videor och diverse liveframträdanden. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA