x
Riddarna: Teaterladan, This is Hultsfred

Riddarna, Teaterladan, This is Hultsfred

Riddarna: Teaterladan, This is Hultsfred

Recenserad av Tomas Lundström | GAFFA

(Arkivbild)

Förra gången jag såg Riddarna var även det på Teaterladan. Det var om jag inte missminner mig två år sedan och det var sent en ganska så blöt festivalkväll på dåvarande Hultsfredsfestivalen. Jag lämnade ganska omgående för att krypa till sängs och lämnade bandet därhän.

Nu är situationen nära på den omvända.

Riddarnas energiska och småproggiga rockmusik går inte helt ihop med eftermiddagssol och småtrött publik som inte är riktigt med på noterna. Sångerna och gitarristen Edward Forslund gör sitt bästa för att få igång oss genom att redan på andra låten hoppa ut i publiken, men det där riktiga gensvaret infinner sig aldrig; det är för lite folk och många av dem som är där står för långt bak och bara lyssnar.

Spelningen är annars bra och det är ett samspelt Riddarna som står på scenen. En senare tidpunkt känns dock som om det hade passat bandet ännu bättre, så jag hoppas att det träffar helt rätt nästa gång.

All heder för övrigt till Forslund, som hyllar This is Hultsfred som festival och utnämner den till den bästa festivalen de har spelat på i Hultsfred.  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA