x
Marching Band: So Much Imagine

Marching Band
So Much Imagine

Marching Band: So Much Imagine

GAFFA

Album / UNC
Utgivning D. 2014.01.21
Recenserad av
Josefine Hildingsson

I Sverige har det varit ganska tyst om Marching Band som formades av Erik Sunbring och Jacob Lind när de pluggade i Linköping för tio år sedan. Däremot har deras låtar hörts i Jersey Shore, How I Met Your Mother och Scrubs. De snurrade ett tag på P3 också men fastnade kanske inte i någons minne. Det har nu gått två år sedan förra albumet, som mottogs tämligen väl av recensenter, släpptes.

Förra gången producerades Marching Band av Jari Haapalainen men den här gången står de på egna ben med egen studio, lånade instrument och med ett okänt antal vänner som hjälper till med kör, viola och blås. Det är melodiöst och fint men med 21 spår blir det lite för mycket av det goda. Efter några spår är det svårt att urskilja att det ens är en ny låt. Tyvärr.

Have Patience är en fin liten historia som skiljer sig från mängden. Men någon hade behövt gå in och gallra för att ge ordentlig luft åt de spår som faktiskt är bra här. Nu blir det, trots den mer personliga ansatsen, en något trött samling låtar.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA