x
Lacrosse: Are You Thinking Of Me Every Minute Of Every Day

Lacrosse
Are You Thinking Of Me Every Minute Of Every Day

Lacrosse: Are You Thinking Of Me Every Minute Of Every Day

GAFFA

Album / Tapete
Utgivning D. 2014.01.24
Recenserad av
Emelie Fredriksson

Popsextteten Lacrosse är tillbaka med en tredje skiva. Are You Thinking Of Me Every Minute Of Every Day har spelats in i tre olika studior under totalt två veckor. Låtarna tog däremot längre tid att skapa, mellan 2009 och 2012 har de växt fram och enligt bandet ständigt förändrats. Sedan senaste skivan Bandages For The Heart som kom 2009 har medlemmarna varit med om sånt som händer när man är vuxen. Man får barn, folk lämnar en och man omprioriterar. Band förändras med åren och så även Lacrosse.

Det hoppar och far mellan gladpop och mer synthigare sådan, att hamna i otakt hör ju indiepopen till men ibland så haltar det lite väl. Bandets två sångare Nina Wähä och Kristian Dahl sjunger i mun på varandra lika mycket som de får det att stämma.

Are You Thinking Of Me Every Minute Of Every Day är kanske inte det bästa vi får höra inom popen i år, men det är ändå en skiva som gör mig glad. Det är charmigt, pubertalt och skramligt och Lacrosse för tankarna till andra svenska popband som Shout Out Louds och I'm From Barcelona.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA