x
Future: DS2

Future
DS2

Future: DS2

GAFFA

Download / Epic
Utgivning D. 2015.07.17
Recenserad av
Özgür Kurtoğlu

Honest kom i april 2014, Monster släpptes i oktober 2014, Beast Mode var ute i januari 2015, 56 Nights var det två månader senare, och i juli kom alltså det nya albumet DS2. När Future är igång är han svår att stoppa och ju mer han släpper desto jämnare blir låtkvaliteten.

Hans tredje album är uppbyggt av beats vars melodier i princip utan undantag är så genomgående snygga att de säkerligen skulle kunna stå själva som ett soundtrack, eller figurera på ett kristallklart och stort popalbum, eller tolkas av orkestrar som försöker finna samma balans mellan hårt och mjukt som så ofta är närvarande i musiken Future skapar.

Det är ett album lika mycket om hur frestelserna lockar och tillfredsställer, vare sig det handlar om droger eller sex eller något mittemellan, samtidigt som de skapar en växande trötthet och frustration Future inte kan skaka av sig. Men det är ett album som går mer i sidled än framåt, som är som konstruerad för redan övertygade Future-fans, som lyfter hans melodikänsla men saknar hans innovation.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA