Nyhet

McCartney till Bråvalla

Sonen till en av världens största frontfigurer och bandmedlemmar gästar festivalen som även har gjort klart med ett Youtube-fenomen.

James McCartney är sonen till Paul McCartney, frontfiguren och tidigare The Beatles-medlemmen som under 60-talet tog världen med storm. Nu kommer han till årets upplaga av Bråvalla Festival som hålls i Norrköping mellan den 27-29 juni. 

Vi får se om James McCartneys goda popgener visar sig på debutalbumet Me, som förväntas komma ut i maj. James McCartney uppträdde i det amerikanska talkshow-programmet Late Show With David Letterman, där han levererade ett bejublat framträdande av hitten Angel

Bråvalla presenterar idag även Lindsey Stirling, som blev ett YouTube-fenomen och även medverkade i America's Got Talent, där hon nådde finalen. Hon har blivit uppmärksammad för att blanda klassisk violin, modern dans tillsammans med musik från TV-spelet The Legend Of Zelda


Lindsey gästade Sverige under januari då hon gav konsert i ett utsålt Kulturhuset, och redan i sommar återvänder hon till Sverige och Bråvalla Festival. 

Andra artister som är bokade till Bråvalla är bland annat Rammstein, In Flames, Stone Sour, Green Day och Johnossi

ANNONCE