Nyhet

Lil Wayne flyttar fram Sverigekonsert

Rapstjärnan: ”Jag gör aldrig något halvdant.”

Stockholm blir utan Lil Wayne för den här gången. Globen-spelningen, som skulle ha blivit av 15 mars, är framflyttad till 24 oktober. Rapstjärnan skyller på det kommande albumsläppet som drar ut på tiden.

− Jag flyttar fram min Europaturné för att bli klar med mitt album I Am Not A Human Being II, som kommer 26 mars. Jag vill inte att min turné och mitt album ska hafsas fram, så jag har beslutat att flytta fram turnén till oktober 2013. Jag gör aldrig något halvdant och jag lovar att ta med en makalös liveshow, skriver Lil Wayne i ett pressmeddelande.

Bokningsbolaget Live Nation låter i sin tur meddela att 2Chainz, som tillsammans med Mac Miller var en del av vårturnén, inte har möjlighet att medverka på höstturnén. Mac Miller kommer dock stå kvar som "Special Guest", och Lil Wayne adderar dessutom ytterligare en support inom kort.


Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Eventuell återlösen av biljetter kan göras på respektive uthämtningsställe. För elektroniska biljetter (TicketFast) kontakta istället [email protected]. Återlösen sker senast den 15 april.

ANNONCE