Nyhet

Samir & Viktor samarbetar med Fröken Snusk

Samir & Viktor levererar tillsammans med Fröken Snusk ett försök att skapa en sommarplåga, nämligen låten Sista Beställningen.

Samir & Viktor beskriver att låten handlar om en utekväll med polarna där kvällen egentligen börjar vid sista beställningen.

Vår förhoppning är att alla ska känna glädje, kärlek och gemenskap och vi hoppas att det här blir låten som stänger alla klubbar och barer i sommar, säger Samir & Viktor i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det känns också väldigt kul att få göra den här låten tillsammans med Fröken Snusk. Dels för den visar hur bra hon sjunger, dels för att hon är en väldigt varm och genuin person att jobba med.

Efter några års uppehåll gjorde Samir & Viktor i våras comeback i Melodifestivalen 2024 med låten Hela Världen Väntar. Det var fjärde gången de ställde upp i tävlingen. Duon fick sitt genombrott när de släppte debutsingeln Success. Sedan dess har deras musik sammanlagt streamats över en kvarts miljard gånger.


Fröken Snusk har blivit en röst för kvinnorna inom EPA-kulturen. Hon slog igenom 2022 med låten Rid Mig Som En Dalahäst. Hon gjorde i våras debut i Melodifestivalen med låten Unga Och Fria.

LÄS MER: Här är artisterna som gästar ”Allsång på Skansen” i sommar

ANNONCE