Nyhet

Tre personer skjutna under Lil Baby-inspelning

Ingen av de skjutna ska ha åsamkats livshotande skador och rapparen själv träffades inte av skotten.

Under tisdagen befann sig rapparen Lil Baby i Atlanta för att spela in en musikvideo. I en video som TMZ har publicerat går det att se hur artistens stab är i full gång med att bygga scenen för inspelningen, när ett vapen avlossas. Under en sexsekundersperiod hörs flera skott från vad som, av TMZ uppskattas vara ett semi-automatiskt vapen.

Polisen kunde senare konstatera att tre män i 20-årsåldern hade skadats i skjutningen. En hade träffats i armen, en i ryggen och en i nacken. Enligt polis hittades två av dem på platsen, medan en på egen hand hade transporterat sig till sjukhuset. Ingen av de skadade ska ha ådragit sig livshotande skador och Atlantapolisen säger också att de skadade inte var del av musikvideon, men att det finns en möjlighet att individer ur produktionen hade med incidenten att göra.

Lil Baby själv klarade sig fysiskt oskadd ur situationen. Det var inte heller första gången en skjutning inträffade i rapparens direkta närhet. I september förra året skottskadades en man under en Lil Baby-spelning i Memphis. En liknande incident inträffade 2020 i Alabama när skott avlossades i publiken efter att bråk hade uppstått.


LÄS OCKSÅ: Man sköts under känd rappares konsert i USA

ANNONCE