Nyhet

Amanda Bergman ställde in turnén – efter svår olycka

Förra veckan meddelade Amanda Bergman att hon ställt in sin Europaturné. Nu berättar hon att anledningen varit för att hennes man och kollega Petter Winnberg skadats i en allvarlig olycka.

Petter Winnberg, som är en av medlemmarna i Bergmans turnéteam, skadades förra fredagen. I ett inlägg på Instagram tackar Amanda Bergman för all omtanke och meddelar att hennes man drabbats av en cervikal fraktur. Paret gör nu allt för att säkerställa en snabb återhämtning.

"Tack för er omtanke. Förra fredagen skadades min man i en olycka. Han har fått en cervikal fraktur. Men vi har haft tur hittills och gör allt vi kan för att han ska återhämta sig snabbt", skriver Amanda Bergman på Instagram.

"Som ni säkert förstår vill jag vara nära min familj i den här tiden, och därför ställs alla spelningar utanför Sverige in. Vi ser verkligen fram emot att snart vara tillbaka på vägarna och få träffa er alla igen. Livet är ett skämt ibland! Håll er vid liv där ute", avslutar hon inlägget.


Amanda Bergman släppte tidigare i år soloalbumet Your Hand Forever Checking On My Fever och har under sommaren turnerat med Lars Winnerbäck och David Ritschard.


LÄS OCKSÅ: Amanda Bergman ställer in Europaturné

ANNONCE