Nyhet

Corey Taylor om Grohls otrohetsaffär: ”Han har gjort fel, men är inte en dålig person”

Slipknots frontman Corey Taylor har kommenterat Foo Fighters-sångaren Dave Grohls senaste familjesituation, där Grohl blivit pappa till en dotter utanför sitt äktenskap.

Corey Taylor beskriver det som "oansvarigt", men betonar samtidigt att detta inte gör Dave Grohl till en dålig person.

Grohl, som redan har tre döttrar med sin fru Jordyn Blum, har offentligt sagt att han försöker återuppbygga förtroendet inom sin familj. I en intervju i podcasten Your Mom's House förklarade Taylor att Grohls beslut att gå ut med nyheten troligen berodde på att han ville ta kontroll över situationen innan den blev allmän via andra kanaler.

– Det är uppenbart att det är oansvarigt. Men bara för att han gjort ett stort misstag betyder det inte att han är en dålig person. Han är inte perfekt, och ingen av oss är det, säger Taylor.


Han tillade också att situationen är svår för Grohls familj, men betonade att detta inte bör vara det enda som definierar Grohl som person.

Foo Fighters har nyligen ställt in en spelning på Soundside Music Festival efter att nyheten blev offentlig. Samtidigt har Grohls döttrar Violet och Harper avaktiverat sina Instagramkonton, och Violet, som tidigare turnerat med bandet, är med på deras låt Show Me How från 2023 års album But Here We Are.

Slipknot är i sin tur aktuella med en kommande turné i Europa för att fira sitt 25-årsjubileum som band.


LÄS OCKSÅ: Dave Grohl har fått barn igen – med annan kvinna

ANNONCE