Nyhet

Killing Jokes sångare försvunnen

Efter ett falskt tillkännagivande på bandets hemsida vet bandkollegorna inte var Jaz Coleman håller hus.

Brittiska postpunkpionjärerna Killing Joke är inbokade på en kort Englandsturné tillsammans med landsmännen The Cult och The Mission i september. Men i nuläget vet inte bandet om de kan genomföra de fem spelningarna. Sångaren Jaz Coleman är nämligen spårlöst försvunnen efter att ett uttalande postats på deras Facebook-sida i förra veckan. Detta påstods vara signerat Coleman och gick mest ut på att håna The Cult.

Där stod det att det var ett stort nöje för sångaren att få berätta att de dragit sig ur turnén och att han aldrig tilltalades av tanken att dela scen med The Cult.

"Våra fans skulle bara få se oss spela i en timme. Sedan skulle det bli problem med omklädningsrum och vi hade tvingats titta på när The Cult tar tvåhundra dollar betalt per skalle för en meet-and-greet", löd förklaringen.


Meddelandet avslutades med "Sist, alla deras låtar suger! De har helt klart ingen integritet (de påstår att Los Angeles är deras hemstad)".

Uppdateringen är nu borttagen från bandets Facebooksida och nu har Killing Joke-medlemmarna gjort ett uttalande där de ber om ursäkt och förklarar att de skäms över att något sådant kunnat postas i deras namn. De förklarar också att hela bandet sett fram emot turnén och fortfarande har för avsikt att medverka, trots att Jaz Coleman är borta utan att ha kontaktat någon och berättat var han befinner sig.

"Vi gör allt vi kan för att hitta vår försvunne sångare", avslutar bandet.


ANNONCE