Nyhet

Svarar med våldtäktslista

GAFFA.se – allt om musik

Vi har tidigare skrivit om att Spotify har raderat Frej Larssons senaste släpp med låtarna Då Ska Hon Skjutas och #attgöraenannika. Nu svarar rapparen med att dela en spellista – tema våldtäktsmän.

I ett inlägg på Instagram skriver Frej om spellistan, gjord av hans vän:

"Spotify har äntligen bestämt sig för att rensa ut smutsen från listorna! Artister som begått grova brott, exempelvis hotat en guldfisk eller testat hasch är inte längre välkomna! Artister som begått mer socialt accepterade brott (läs sexbrott) är dock, givetvis välkomna!”


LÄS OCKSÅ: Ställer in turné efter nätstorm 

Artikeln fortsätter under bilden.

 

Spotify har äntligen bestämt sig för att rensa ut smutsen från listorna! Artister som begått grova brott, exempelvis hotat en guldfisk eller testat hasch är inte längre välkomna! Artister som begått mer socialt accepterade brott (läs sexbrott) är dock, givetvis välkomna! För att hylla och uppmärksamma dessa artister och upphovsmän har min vän @se8a5tian skapat skapat en spellista: Spotify <3 Rape hit Wonders. Dela, njut och lyssna! Och kom ihåg: Alla som inte dansar är våldtäktsmän! @spotifysweden #spotify #spotifysweden #annika #polisenprioroterar #dåskahonskjutas #såskahonskjutas #dunderklassen #pizzaslize Link i bio! In och följ!


Ett inlägg delat av Frej Larsson (@frejlarsson)

 


LÄS OCKSÅ: Frej Larssons låt raderad från Spotify

Förra veckan kom nyheten att Frej Larsson gripits på grund av ett inlägg på instagram där han refererade till låten Då Ska Hon Skjutas. Dagen efter släpptes singeln på Spotify, men drygt ett dygn senare var låten borta. Spotify kommenterar det hela i ett officiellt uttalade med: 

"Efter klagomål har låtarna tagits ned för vidare undersökning."


ANNONCE