Nyhet

Adele gästar Cordens sista Carpool Karaoke – se här

Talkshowstjärnan och sångerskan sluter upp för en sista åktur.

Om två dagar sänds det sista avsnittet av James Cordens The Late Late Show. Det betyder att det inte blir några fler Crosswalk The Musical, Spill Your Guts Or Fill Your Guts och framför allt inga fler Carpool Karaoke.

För det sista sångsegmentet någonsin plockade värden upp Adele för en känslomässig sista resa till CBS-området. Corden och sångerskan började sin resa med Rolling In The Deep, som även var den avslutande låten på deras första körning tillsammans 2016.

De sjöng även Barbra Streisands Don't Rain On My Parade, och Hometown Glory, Love Is A Game och I Drink Wine, som Adele skrev efter ett sex timmar långt samtal med Corden.


"Det var det första året som jag kände att jag var tvungen att hålla mig ansvarig för att jag var vuxen, medan året innan det lämnade jag Simon och sånt där", började hon och mindes resan tillbaka från deras gemensamma familjesemester där Corden avslöjade att han inte mådde så bra.

"Men du och Jules och barnen var så integrerade i att ta hand om mig".

Hon tillade: "Det fick mig att tänka, jag kände mig så osäker med att du kände dig osäker för du har alltid varit sådan, sedan jag var typ 21. Och sedan gick jag till studion ett par veckor senare, och jag skrev det här. Jag minns att jag sjöng den i min telefon och skickade den till dig. Och jag minns att du sa: 'Det var precis så jag kände'".


LÄS OCKSÅ: Efter det hyllade avsnittet – Paul McCartney nekade Carpool Karaoke flera gånger

ANNONCE