Nyhet

Efter det hyllade avsnittet – Paul McCartney nekade Carpool Karaoke flera gånger

”Paul, ditt enda jobb idag är att ha kul, och om du har kul kommer det att gå jättebra.”

Den brittiska programledaren James Corden har gästats av flera stora artister i sitt succéprogram Carpool Karaoke. Madonna, Bruno Mars, Lady Gaga, Britney Spears och Selena Gomez är bara några exempel på artister som gormat på vägarna tillsammans med Corden sedan serien startade 2017.

Ett av de mer uppmärksammade avsnitten gästades av ingen mindre än Paul McCartney, men enligt NME ska artisten ha backat ur inbjudan flera gånger innan han övertalades.

Till en början ska McCartney ha varit på idén, men fått kalla fötter en månad senare. Därefter ska han ha ändrat sig igen efter två veckor.


– Och sen åtta eller nio dagar innan vi skulle flyga till Liverpool för att spela in avsnittet fick jag ett mejl där det stod ”jag ber om ursäkt och vet inte hur jag ska säga det här, men Paul har ändrat sig. Han känner att det är fel grej just nu, men skulle gärna vilja göra det någon gång.”, berättar Corden i en intervju med PaleyFest LA.

Corden förklarar vidare att han i vanliga fall brukar överlägga med sitt team om sådana händelser, men istället valde att mejla McCartney personligen. I mejlet ska han ha sagt att han respekterade stjärnans beslut, men att programmets budget hängde på att avsnittet slutfördes.

McCartney ska senare ha bett om ursäkt och meddelat att han trots allt var redo att delta. Samma dag som inspelningen ska han dock fortfarande ha varit tveksam, och sagt till Corden att han inte ville besöka sitt barndomshem eftersom han inte varit där sedan han flyttade ut.


– Jag sa ”Paul, ditt enda jobb idag är att ha kul, och om du har kul kommer det att gå jättebra.”, säger Corden i intervjun.

The Beatles-stjärnan ska senare ha skickat ett meddelande till programledaren där han tackade honom för övertalningen och sa att det var ”fantastiskt kul.”

Se hela avsnittet här:


LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR DE MEST VÄLBETALDA ARTISTERNA UNDER 2022

ANNONCE