GAFFA+ ERBJUDANDE!

Här hittar du exklusiva musikevent och erbjudanden som du som har ett medlemskap på GAFFA+ kan utnyttja. Vi ser fram emot att träffa dig på festivaler, musikevent och vår månatliga releasefest där vi firar nya nummer av vår tryckta tidning.

 

Bob Hund: Nybörjartur livet ut

För första gången berättar hela Bob Hund om sina decennier tillsammans.
Efter drygt trettio år tar orkestern en unik titt i backspegeln. Ty utan backspegel blir det svårt att köra i full fart mot framtiden.

Med små medel och alldeles för höga ambitioner har Bob Hund fått resa genom Sverige, endast för att se landet gå från 1990-talets naiva popkulturella uppvaknade till 2020-talets dygnet-runt-uppkopplade sömnsvårigheter.

Varje årtionde behandlas detaljerat. Alla viktiga moment i orkesterns historia sätts under lupp. Lagret av tragikomiska anekdoter inventeras noggrant och varje medlem får komma till tals och försöker verkligen, verkligen, verkligen, minutiöst minnas de helt avgörande konserterna, albumen och favoritlåtarna.


Som medlem i GAFFA + kan du nu delta i utlottningen och vinn ett signerat exemplar!

Jag är medlem i GAFFA+ - ta med mig till tävlingen!

Upplev Östergren om Östergren med GAFFA+

Boken Östergren om Östergren blir i höst en scenföreställning där Klas Östergren samtalar med sin förläggare Stephen Farran-Lee med utgångspunkt i betydelsebärande platser för hans författarskap. Dessutom följer Mattias Alkberg med och framför specialskriven musik.

 

Nu får alla våra GAFFA+-medlemmar 20% rabatt på alla biljetter i alla städer under hela turnén.

 

JAG ÄR EN GAFFA+ MEDLEM

GAFFA Shop 10% RABATT

Att äga fysiska exemplar innebär en unik upplevelse som inte kan återskapas digitalt. Vinyler ger en varm och rik ljudkvalitet som fångar hela spektrumet av frekvenser och nyanser i musiken, medan cd- och dvd-skivor bjuder på högkvalitativ ljud och bild som streamingtjänster inte kan matcha.

Om du värdesätter en högkvalitativ ljud- och bildupplevelse samt en samling du kan hålla i och visa upp är det klart värt att kolla in GAFFA Shop. Här hittar du ett stort utval av vinyl, cd, dvd och mycket mer!

Med ett medlemskap på GAFFA+ får du ALLTID 10 % rabatt.
*gäller ej skivspelare, högtalare och varor på extrapris

JAG ÄR EN GAFFA+ MEDLEM

Vinn konsertbiljetter till Matt Corby i Stockholm

Som medlem i GAFFA + kan du nu vara med och tävla om biljetter för dig och en vän till Matt Corby på Annexet i Stockholm den 27/9 (normalpris: 450kr/st).

Konkurrensen är avslutad

Upplev TALK med GAFFA+

Kanadensaren TALK (Nickolas Durocher) har gjort ett namn för sig på pop/rock himlen redan innan debutalbumet landat. Med låten ”Run Away to Mars” seglade han upp på topplistor världen över under 2022, ett år senare har han bl.a. gästat The Late Late Show med James Corden, står klar som support för Shania Twains Kanada-turné i höst och genomför nu sin första Europaturné med stopp i Sverige på Debaser Stockholm 13 september.

 

Nestor Fest 2023

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD
Tack alla som deltog.

Nestor Fest 2023 - FLER BAND, FLER DAGAR, MER 80-TAL! - Synth Vs. Hårdrock!
Se Nestor, Alphaville, Nik Kershaw, Electric Boys, Lambretta, Mile och Exit Stage Left. Platsen är vackra Folkets Park i Falköping. 11 - 12 augusti.

Upplev Varberg Visfestival med GAFFA+

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD
Tack alla som deltog.

Stort artistuppbåd i ny visfestival avslutar sommarsäsongen på Getterön i Varberg.

Uno Svenningsson, Lisa Miskovsky, Sofia Karlsson, Sara Zacharias (dotter till Ted Gärdestad) och Varbergs artisterna Sara Löfgren dottern Leia , Jenny Almsenius samt duon Dimpker Brothers med Adam och Martin Dimpker, avslutar sommaren i den nystartade Visfestivalen i Varberg på Getterön och femte vik lördag den 19/8.

Kom till Malmö Rock Festival

Vi har nöjet att få ge bort biljetter till Malmö Rock Festival, som sex lyckliga GAFFA+ -medlemmar kan få ta del av.

Det är först till kvarn som gäller då vi endast har 6 st biljetter.

Inga fler biljetter kvar

 

Upplev Joe Bonamassa LIVE med GAFFA+

Den infödda New Yorker öppnade för B.B. King när han bara var 12 år och har sedan dess spelat med artister som Eric Clapton, Stephen Stills, John Lee Hooker, Warren Haynes, Steve Winwood, Peter Frampton och Buddy Guy med flera. Bluesrocksuperstjärnan Joe Bonamassa är en av de mest kända uppträdande musikerna idag.

Vi har två biljetter till konserten i Stockholm & två till den i Göteborg.

Det är först till kvarn som gäller då vi endast har 2 st biljetter för varje konsert.

VI HAR HITTAT VINNARE.