GAFFA+ ERBJUDANDE!

Här hittar du exklusiva musikevent och erbjudanden som du som har ett medlemskap på GAFFA+ kan utnyttja. Vi ser fram emot att träffa dig på festivaler, musikevent och vår månatliga releasefest där vi firar nya nummer av vår tryckta tidning.

bli gaffa+ medlem

Välkommen till GAFFAs releasefest hos Marshall Stage!

För att medverka på eventet så behöver du skriva upp dig på länken nedan.

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till GAFFAs releasefest hos Marshall Stage

GAFFA Shop 10% RABATT

Att äga fysiska exemplar innebär en unik upplevelse som inte kan återskapas digitalt. Vinyler ger en varm och rik ljudkvalitet som fångar hela spektrumet av frekvenser och nyanser i musiken, medan cd- och dvd-skivor bjuder på högkvalitativ ljud och bild som streamingtjänster inte kan matcha.

Om du värdesätter en högkvalitativ ljud- och bildupplevelse samt en samling du kan hålla i och visa upp är det klart värt att kolla in GAFFA Shop. Här hittar du ett stort utval av vinyl, cd, dvd och mycket mer!

Med ett medlemskap på GAFFA+ får du ALLTID 10 % rabatt.
*gäller ej skivspelare, högtalare och varor på extrapris

JAG ÄR EN GAFFA+ MEDLEM

 

tick, tick… BOOM!

30% på rockmusikalen tick, tick… BOOM!

tick, tick… BOOM! är Jonathan Larsons prisbelönade självbiografiska rockmusikal om 30-årskrisen och drömmen om det stora Broadway-genombrottet. Jonathan Larson är mest känd för sin internationella musikalsuccé RENT.

210–280 kr per biljett
30%* rabatt på ordinarie pris (300-400 kr)
Upp till 30 år och studerande: 150 kr per biljett

GAFFAs Adventskalender

Hela december månad

För dig som älskar musik

Håll utkik på sidan, öppna luckorna och delta i adventstävlingarna.

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till adventskalenderen

Technics AZ60M2

Vinn ett par AZ60M2 från Technics

Med 8 mm-drivelement, unik akustisk design och klassledande brusreducering ger AZ60M2 dig ett klart försprång när det gäller ljudet – hur din vardag än ser ut. Bekväm design, sömlös omkoppling mellan enheter och kristallklar ljudkvalitet – du kommer inte att missa någonting.

Tävlingen är avslutad

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till tävlingen!

Corroded vinylpaket

Vinn stort vinylpaket från Corroded!

Deras femte och senaste album Bitter släpptes 2019 och följdes av en massiv Europaturné. Som för de flesta band slog sedan pandemin hårt, så Corroded grävde ner sig i ett svart hål och spelade in sitt sjätte album som därmed fått den talande titeln Plague.

Nu har du chansen att vinna stort vinylpaket från Corroded.

Tävlingen är avslutad

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till tävlingen!

Fuzz Festival, Debaser Strand & Bar Brooklyn

Vinn biljetter till Fuzz Festival, 10-11 november!

Sveriges första renodlade klubbfestival i genren ska givetvis husera i lokalen som mer än något annat förknippas med livemusik i Stockholm: Debaser Strand, med tillhörande Bar Brooklyn!

Detta fjärde år blir Fuzz Festival en fullspäckad tvådagarsfestival med livemusik mellan 18:00-24:00 och DJ till 03:00. Festivalen kommer uteslutande att boka band som spelar tung rock, det som brukar kallas fuzz eller stoner eller helt enkelt “70-talsbaserad hårdrock”. Truckfighters gör givetvis en egen spelning under festivalen, och har handplockat övriga band. Precis som tidigare år kommer ett par band från länder långt bort och detta kan vara den enda chansen du får på länge att se ett Australiensiskt stonerband t.ex.

Tävlingen är avslutad

Upplev Östergren om Östergren med GAFFA+

Boken Östergren om Östergren blir i höst en scenföreställning där Klas Östergren samtalar med sin förläggare Stephen Farran-Lee med utgångspunkt i betydelsebärande platser för hans författarskap. Dessutom följer Mattias Alkberg med och framför specialskriven musik.

 

Nu får alla våra GAFFA+-medlemmar 20% rabatt på alla biljetter i alla städer under hela turnén.

Erbjudandet har avslutats

LANY, Stockholm

Vinn biljetter till LANY-konserten den 30 oktober!

Los Angeles-baserade bandet LANY har skapat musik som har samlat miljarder av strömmar, de har sålt ut legendariska arenor och har hyllats unisont av kritiker världen över. Hitlåtarna Malibu Nights, Super Far, I Quit Drinking (med Kelsea Ballerini) och Mean It (med Lauv) har alla nått guldstatus, medan den hyllade ILYSB har nått platinastatus. Vi ser otåligt fram emot att äntligen kunna välkomna bandet tillbaka till Sverige den 30 oktober.

Förra gången de besökte oss sålde biljetterna snabbt slut, men nu har du chansen att vinna två biljetter till dig och en vän!

Tävlingen är avslutad

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till tävlingen!

Melanie Martinez, Hovet Stockholm

Vinn biljetter till Melanie Martinez konsert i Sverige!

Multiplatinasäljande stjärnan Melanie Martinez åker ut på världsturnén PORTALS Tour! Hennes efterlängtade nya album, PORTALS, släpptes i mars och debuterade som #2 på Billboard 200. Den 29 oktober kommer Martinez till Sverige för en konsert på Hovet i Stockholm!

Nu har du chansen att vinna biljetter till dig och en vän!

Tävlingen är avslutad

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till tävlingen!

Rolling Stones Hackney Diamonds Releasefest, Marshall Group HQ

The Rolling Stones, det legendariska rockbandet känt för sina tidlösa hits och elektrifierande framträdanden, släpper sitt första album på 18 år. För att fira releasen anordnar vi en exklusiv förhandslyssningsevent med goodiebags, mat, dryck och andra spännande moment i Stockholm den 19 oktober. Inbjudan gäller dig och en vän.

Tävlingen är avslutad

Jag är medlem i GAFFA+ - ta mig till tävlingen!

Bob Hund: Nybörjartur livet ut

För första gången berättar hela Bob Hund om sina decennier tillsammans.
Efter drygt trettio år tar orkestern en unik titt i backspegeln. Ty utan backspegel blir det svårt att köra i full fart mot framtiden.
Med små medel och alldeles för höga ambitioner har Bob Hund fått resa genom Sverige, endast för att se landet gå från 1990-talets naiva popkulturella uppvaknade till 2020-talets dygnet-runt-uppkopplade sömnsvårigheter.

Varje årtionde behandlas detaljerat. Alla viktiga moment i orkesterns historia sätts under lupp. Lagret av tragikomiska anekdoter inventeras noggrant och varje medlem får komma till tals och försöker verkligen, verkligen, verkligen, minutiöst minnas de helt avgörande konserterna, albumen och favoritlåtarna.
Som medlem i GAFFA + kan du nu delta i utlottningen och vinn ett signerat exemplar!

Tävlingen är avslutad

Jag är medlem i GAFFA+ - ta med mig till tävlingen!

Vinn konsertbiljetter till Matt Corby i Stockholm

Som medlem i GAFFA + kan du nu vara med och tävla om biljetter för dig och en vän till Matt Corby på Annexet i Stockholm den 27/9 (normalpris: 450kr/st).

Tävlingen är avslutad

Upplev TALK med GAFFA+

Kanadensaren TALK (Nickolas Durocher) har gjort ett namn för sig på pop/rock himlen redan innan debutalbumet landat. Med låten ”Run Away to Mars” seglade han upp på topplistor världen över under 2022, ett år senare har han bl.a. gästat The Late Late Show med James Corden, står klar som support för Shania Twains Kanada-turné i höst och genomför nu sin första Europaturné med stopp i Sverige på Debaser Stockholm 13 september.

 

Nestor Fest 2023

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD
Tack alla som deltog.

Nestor Fest 2023 - FLER BAND, FLER DAGAR, MER 80-TAL! - Synth Vs. Hårdrock!
Se Nestor, Alphaville, Nik Kershaw, Electric Boys, Lambretta, Mile och Exit Stage Left. Platsen är vackra Folkets Park i Falköping. 11 - 12 augusti.

Upplev Varberg Visfestival med GAFFA+

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD
Tack alla som deltog.

Stort artistuppbåd i ny visfestival avslutar sommarsäsongen på Getterön i Varberg.

Uno Svenningsson, Lisa Miskovsky, Sofia Karlsson, Sara Zacharias (dotter till Ted Gärdestad) och Varbergs artisterna Sara Löfgren dottern Leia , Jenny Almsenius samt duon Dimpker Brothers med Adam och Martin Dimpker, avslutar sommaren i den nystartade Visfestivalen i Varberg på Getterön och femte vik lördag den 19/8.

Kom till Malmö Rock Festival

Vi har nöjet att få ge bort biljetter till Malmö Rock Festival, som sex lyckliga GAFFA+ -medlemmar kan få ta del av.

Det är först till kvarn som gäller då vi endast har 6 st biljetter.

Inga fler biljetter kvar

 

Upplev Joe Bonamassa LIVE med GAFFA+

Den infödda New Yorker öppnade för B.B. King när han bara var 12 år och har sedan dess spelat med artister som Eric Clapton, Stephen Stills, John Lee Hooker, Warren Haynes, Steve Winwood, Peter Frampton och Buddy Guy med flera. Bluesrocksuperstjärnan Joe Bonamassa är en av de mest kända uppträdande musikerna idag.

Vi har två biljetter till konserten i Stockholm & två till den i Göteborg.

Det är först till kvarn som gäller då vi endast har 2 st biljetter för varje konsert.

VI HAR HITTAT VINNARE.