GAFFA-Priset 2024

GAFFA-Priset har delats ut sedan 2010 och är ett av de mest ärofyllda svenska musikpriserna. Det är det enda musikpriset i Sverige där vinnarna uteslutande utses av de som streamar, köper, lyssnar, skrattar, gråter och njuter av musiken på daglig basis. Du har makten, så se till att utnyttja ditt inflytande när GAFFA mobiliserar Sveriges största musikjury. Den gyllene statyetten genererar inte sällan extra stora leenden hos mottagarna, just eftersom det är fansen och lyssnarna som placerar den i vinnarnas händer.

Dags att rösta

Publikens pris!

Du är med och avgör vem som ska vinna GAFFAs prestigefyllda gyllene G. Vår redaktion har finkammat musikåret 2023 och sammanställt ett urval nominerade artister i 11 kategorier. Nu är det din tur att rösta på dina favoriter.

Så här röstar du!

För att delta i omröstningen måste du ha loggat in med ett medlemskap på GAFFA+ Free, GAFFA+ Digital eller GAFFA+ Premium.

Är du inte medlem? Det tar bara en kort stund att registrera sig, och om du väljer GAFFA+ Free är det helt gratis.

Med GAFFA+ Digital får du tillgång till allt innehåll på gaffa.se för endast 43 kr/månad (1 kr första månaden). För ytterligare 10 kr får du den tryckta tidningen direkt i brevlådan varje månad.

Om du redan har ett GAFFA+-medlemskap men har glömt ditt lösenord kan du nollställa det och skapa ett nytt. Observera att e-post från GAFFA kan hamna i din skräppost.

Omröstningen är avslutad.

Vinnarna avslöjas i GAFFAs aprilnummer och på hemsidan.

ANNONCE