Nyhet

Mästerbotten Blockparty återvänder

Efter tre år i Umeå och förra årets arrangemang i Stockholm, flyttar nu Random Bastards sitt blockparty till Förbindelsehallen och nya Fållan.

Mästerbotten Blockparty återvänder den 24 augusti med två scener och en lineup som inkluderar Cleo, Fricky & The Desktoppers och Erik Lundin

Mästerbotten är namnet på det norrländska kollektivet Random Bastards egna blockparty, som tagit många olika former genom åren. Festen har hållits i Umeå i tre år och gjorde i förra året premiär i Stockholm med ett utsålt evenemang i Slakthusområdet.

Den 24 augusti intar kollektivet Förbindelsehallen och nya Fållan, där två scener kommer att stå redo. Dagen startar klockan 15.00 med en marknad för merch, skate sessions och mat på innergården, följt av klubb och  konserter. På artistlistan ser vi namn som Northern Tactics, Stella Explorer, Axel Ruby &  AcademicsAylaTrainspottersMami UmamiJosef Slunge och Fridlyst.

Mästerbotten är en årlig avslutning på Random Bastards så kallade Storspovsmånad där kollektivet släpper musik, merch och filmer under månaderna då flyttfågeln och landskapsdjuret storspoven anländer tillbaka till Västerbotten.

Random Bastards startade 2002 i Umeå som ett lokalt kompisgäng med rötterna i skateboard, snowboard och hiphop, och har under 20 års tid växt fram till ett kreativt kollektiv samt oberoende skivbolag, med flerfaldiga guld- och platinaskivor, P3 Guld- och Grammisnomineringar/-vinster, andra utmärkelser & priser.


LÄS MER: Amnesty ordnar konsert – med medlemskap som inträde

ANNONCE