Nyhet

Amnesty ordnar konsert – med medlemskap som inträde

Amnesty Live 2024 – Bring The Noise är en konsertkväll på Cirkus i Stockholm den 17 september för att uppmärksamma mänskliga rättigheter som hotas runtom i världen.

Dina Ögon kommer att vara husband när Amnesty anordnar en konsertkväll på Cirkus i Stockholm den 17 september. Gästartister som kommer att uppträda med bandet inkluderar Annika Norlin & Jonas Teglund, Erik Lundin, José González, Cleo och Little Jinder.

Amnesty Live 2024 har som mål att lyfta mänskliga rättigheter, och för att köpa en biljett behöver man bli autogiromedlem och stödja Amnesty med minst 150 kr per månad.

Under kvällen kommer även konstverk av den ryska konstnären Aleksandra Skotjilenko att visas. Skotjilenko har skapat konsten i fängelset, där hon avtjänar ett sjuårigt straff för att ha protesterat mot kriget i Ukraina. Konstverken har överlämnats till den 33-åriga konstnärens advokat och skickats till Sverige.


"Genom musiken vill vi skapa medvetenhet och engagemang, inspirera till handling och samla människor i solidaritet för att stå upp mot orättvisor och kränkningar", säger Anna Johansson, generalsekreterare för Amnesty Sverige, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: GALLERI: Så var Rosendal Garden Partys tredje dag

ANNONCE