Nyhet

Sonens ilska mot Linkin Parks comeback: "Tondövt"

Chester Benningtons son, Jaime Bennington, riktar hård kritik mot Linkin Parks återförening och valet att ersätta hans pappa. Han beskriver bandets beslut som "tondövt" och anklagar dem för att radera sin pappas arv.

Linkin Parks frontman Chester Bennington avled 2017. Förra veckan meddelade bandet att de återförenas och ersätter honom med Emily Armstrong, ett beslut som nu får skarp kritik från Benningtons son, Jaime Bennington.

I ett inlägg på Instagram anklagar Bennington bandmedlemmen Mike Shinoda för att ”radera hans pappas arv i realtid” under den internationella suicidpreventiva månaden, rapporterar Billboard.

”Du har svikit förtroendet du fått från fansen och personer som mig själv under flera decennier. Vi litade på att du skulle vara den större och bättre personen, att du skulle stå för förändring. Nu framstår du som senil och tondöv”, skriver han.


Bennington är också kritisk till valet av Emily Armstrong, som tidigare fått kritik för att ha stöttat den våldtäktsdömde skådespelaren Danny Masterson genom att närvara vid hans rättegång. Armstrong har nyligen bett om ursäkt för sitt stöd till Masterson och skriver på Instagram att hon försökt se det goda i människor men har missbedömt honom.

Inga medlemmar i Linkin Park har än så länge svarat på Jaime Benningtons anklagelser.

Chester Bennington blev medlem i Linkin Park 1999. Han avled den 20 juli 2017, 41 år gammal.


LÄS OCKSÅ: Linkin Park gör stor comeback – ny sångare, album och turné

ANNONCE