De bästa musikapparna du inte får missa

Musiken flödar in i alla aspekter av livet och världen. Var du än befinner dig eller vad du än gör kommer du garanterat att hitta musik på ett eller annat sätt.

Från radio, till spel och webbplatser, det finns en not för allt. Det har gett oss en underbar upplevelse på alla sätt och vis. Till exempel har filmer originalmusik som skrivits, sociala medier har olika videoformat som förbättras av musik och ljud. Till och med ett kasino som snabbare.com kan ha soundtracks som skapats för spel och gamification. 

Musik är också inspiration för många appar. När vi kikade närmare på olika musikappar så hittade flera otroligt bra appar för just musik. 

Spotify 
Den först vi har på listan är Spotify och det kan nog också vara den mest kända musikappen som finns på marknaden idag. Här hittar du miljontals olika låtar och poddar. 
Här kan du skapa dina egna spellistor och även söka på andras spellistor. Appen går bra att spela online men också offline men då gäller det att du laddar ner den musik som du vill spela offline. 

Soundcloud 
Soundcloud är en perfekt app för dig som bara vill lyssna på musik från väldigt kända artister men också mindre kända. Här hittar du en blandning av artister men också musikstilar som inte är så mainstream som till exempel på Spotify. 
Om du själv producerar musik så är Soundcloud den perfekta appen för att dela med dig av din musik med världen. 

Shazam 
Shazam är en måste-ha-app! Hur många gånger har man inte lyssnat på musik som man inte kan namnet på men som man gärna vill ha? Shazam är den perfekta appen som sköter jobbet. Starta appen håll telefonen mot högtalarna håll inne knappen och Shazam kommer att söka upp låten åt dig. 

Youtube
Youtube är kan nog vara en av det största streamingtjänsterna som finns där ute. Här hittar du i princip allt, musik, musikvideos, poddar Youtube TV och mycket mer. Här laddar både världskändisar upp sin musik och amatörer. 
Youtube är perfekt för dig som tycker om en plattform med ett stort utbud. 
Tjänsten är gratis men vill du slippa musik så går det bra att betala månadsvis och du slipper reklam. 

Amazon music 
Amazon music är en streamingtjänst utvecklat av Amazon. Här hittar du över 2 miljoner låtar som du kan spela både online eller om du väljer så kan du ladda ner musik och lyssna offline. Amazon music fungerar i alla enheter såsom Android och iOS.  

Deezer
Deezer musikapp har miljontals låtar, närmare 90 miljoner. Du hittar låtar, spellistor, poddar och skräddarsydda rekommendationer bara för dig. 
Du hittar musik med låttexter som du även kan översätta på ditt språk, lyssna på din favoritmusik både online och offline. 
Här kan du även skapa dina egna spellistor, sätta en timer på när du vill att musiken ska sluta spelas och Deezer fungerar i alla olika enheter. 

Tidal 
Tidal är en norsk-amerikansk musikstreamingtjänst som har över 80 miljoner låtar. Sajten liknar både Spotify och Deezer men skillnaden här är att sajten har valt att lägga fokus på artisterna där det får en rättvis betalning för den musik de skapat. Sajten överlag är fantastisk och utbudet likaså. Tidal går bra att ladda ner i alla enheter såsom Android och iOS. 

ANNONCE