x

Mobile madness & hemliga valv: Veckans nyheter i korthet

Mobile madness & hemliga valv: Veckans nyheter i korthet

Jag vet inte vad det har med något alls att göra egentligen, men den här musikveckan har ett tydligt tema. Mobiltelefoner. Eller tydligt och tydligt, allt blir tydligt om en bara försöker lite.

Till att börja med blev Justin Bieber fullkomligt galen av att en man filmade honom göra bort sig med en beer bong. Bara sekunder efter att hela han dränkts i öl såg han att någon fångat det på film, och där och då kunde han antagligen se hur han skulle bli utskrattad av hela internet om det kom ut. Vad finns kvar att göra då? Kasta mobilen i marken såklart. Vad som nästan är ännu roligare är att han nu blir stämd på 100 000 dollar för att han med raseriet förstört bilder från mobilägarens mormors 100-årskalas. Det är kärlek, det.

Fler mobiltelefoner? Ja, 50 Cent filmade sig själv med sin mobiltelefon när han trakasserade en stackars vaktmästare med social fobi, och la ut det på sina sociala medier för att visa på vilken tuff kille han är. Och Liam Gallagher, ja, han blev filmad med en mobiltelefon när han sjöng Wonderwall exakt lika illa som alla andra som försöker sig på att sjunga Wonderwall klockan tre på natten.

Prince då? Han hade säkert en mobiltelefon. Eller så hade han det inte, men det han hade var ett valv fullt av låtar. Och precis som i vilken Nicolas Cage-film som helst är det nu öppnat vilket gör att vi förhoppningsvis kan förvänta oss fler genialiska låtar från Prince. Och på tal om Prince … Olle Ljungström, vi glömmer dig aldrig.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA