x

LÅTPREMIÄR: Nova Miller - Add A Little Fire

LÅTPREMIÄR: Nova Miller - Add A Little Fire

Blott 15-åriga Nova Miller bär på otroligt mycket talang. Hennes röst når hela fem oktaver och hon är dessutom en multiinstrumentalist, låtskrivare och dansare.

Nu är hon aktuell med den energirika, soul-fyllda singeln Add A Little Fire som släpps via Mars Music 6 januari och även är titelspåret till TV4-programmet Kungahuset 9-5. Men redan idag kan GAFFA premiärstreama den. Lyssna och läs vår kortare intervju med Nova Miller.

För Nova Miller pratar om problematiken att slå som ung, men också att hon ser musik som något positivt och upplyftande. 

– Jag är bara 15 år så ibland upplever jag det som att jag måste arbeta lite hårdare för att tas på allvar som artist. Låten är positiv och inspirerande och som jag gjorde i samarbete med TV-showen. Lite som ett bonusmaterial till min övriga musik. Inspirationen till låten kommer främst från att man ska älska varandra och inte vara rädd för att visa det.

2016 var ett fantastiskt år för artisten. Hon släppte sommarlåten So Good som mottogs med mycket kärlek.

– Jag är så glad över detta. Även min låt My Perfect Christmas som jag fått möjlighet att sjunga på massa TV-program under året känns så coolt! Jag känner att jag verkligen utvecklats som artist och nästa år kommer jag att släppa min debut-EP med officiell singel! Så otroligt laddad och spänd över detta.

Nova Miller har även arbetat med Disney och varit i USA, där det dykt upp flera möjligheter.

– Jag har fått nypa mig själv många gånger för att verkligen förstå att det händer på riktigt ...

Hon berättare vidare om en tuff uppväxt där musiken har varit räddningen.

– Jag har blivit mobbad och utfryst mycket i skolan, musiken är min flykt och allt jag vill göra. Jag använder min musik som ett verktyg för att även få andra att må bättre. Jag tror att det är min gåva. Jag och min gitarr mot världen! LOL!

Kronan på hennes huvud fungerar som en påminnelse att fortsätta vara fokuserad och bära huvudet högt.

– Så framtiden är ljus (korsar fingrarna) ... Jag är så glad för mitt fantastiska team på 21:12 Entertainment och låten Add A Little Fire är en rolig möjlighet som jag är så otroligt tacksam att få vara en del av.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA