x

PREMIÄR: På cykeltur med Adrian Modiggård

PREMIÄR: På cykeltur med Adrian Modiggård

Adrian Modiggård är nu åter redo att skicka ut en ny video. GAFFA står gladeligen med premiären av några klipp, som först skulle få en sommar-vibe över sig, men blev till något annat.

– Videoidén jag hade till den här låten var först att låna min vän Tom Ljungmans lilla lowrider och cruise:a omkring i sommar-Stockholm och kasta ut tidningar med nåt flummig kärleksbudskap-ish, därav postenjackan, säger Adrian Modiggård till GAFFA och fortsätter:

– Men när vi äntligen skulle spela in hade det hunnit bli höst och var bråttom så jag fick spara min brevbäraridé. Jackan och lowridern fick vara kvar. Tack till Alexander Hörnqvist Granskog som producerat videon och Wille Eldkfalk och Simon Averin Markström som filmade.

KOLLA IN VIDEOPREMIÄREN:

Adrian Modiggård föddes till att bli musiker. Redan som nioåring debuterade han på tamburin i sin pappas band Eldkvarn. Som 16-åring inledde han sin solokarriär och släppte två singlar på EMI, därefter har han turnerat flitigt med Eldkvarn och medverkat som musiker och sidekick i Pluras Kök och tilldelats Ted Gärdestad-stipendiet.

Adrian började skriva på svenska och 2014 släpptes debutsingeln Om Inte Du Vill Ha Mig. Uppföljaren Fakking Jävla Underbar gästades av Titiyo och blev en dörröppnare för Adrian. I april 2016 släpptes debutalbumet som togs emot väl av GAFFAs recensent.

LÄS OCKSÅ: Supergruppen Prophets Of Rage kommer hit


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA