x

Superstjärnan intar klassisk svensk konsertmark

Superstjärnan intar klassisk svensk konsertmark

Imorgon är det dags för endagsfesten Smash i Stockholm. På historisk konsertmark uppträder bland annat Post Malone och Lil Pump tillsammans med flera svenska artister.

GAFFA tog ett snack med Sulekha Daar, PR- och Social Media Manager på Woah Dad!, det musikbolag som tillsammans med Maloney Concerts arrangerar evenemanget.  

Berätta om din roll i detta arrangemang?

– Jag är pressansvarig för Smash, vilket betyder att jag driver de sociala kanaler vi använder oss av och jag är även the go-to person för media.

Hur fick ni till denna tillställning? Det är ju rätt maffigt med två så heta artister som Post Malone och Lil Pump.

– Det är två sjukt intressanta artister just nu så vi är väldigt tacksamma över att det gick att boka dem. Hur? Bra timing och en historisk plats som tilltalar.

Ja, evenemanget hålls ju på klassisk konsertmark, Sjöhistoriska, varför blev det just den platsen?

– Just för att det är en historisk plats där storheter som Nirvana och Oasis har spelat. Visste du att Post är ett sjukt stort fan av Kurt Cobain? Det här är meant to be!

Just fasen, det tänkte jag inte på. Han brukar ju köra Nirvana-covers på scen. Kommer detta bli ett återkommande evenemang?

– Så grymt! Vi tar ett steg i taget, men självklart skulle det vara kul att fortsätta med det här.

Varför tror du att ni sålde slut så snabbt?

– För att vi har bokat stora internationella och svenska artister som det ”buzzar” om just nu. Jag skulle definitivt gå!

 

Dessa uppträder på Smash: 

Post Malone
Lil Pump
Cherrie
Mapei
Tyla Jaweh
Jelassi


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA