x

BÄST JUST NU: Syntig pop om att inte ge upp

BÄST JUST NU: Syntig pop om att inte ge upp

Paulina Palmgren – Försök Igen

"Jag är i princip rädd för allt, rädd för att göra bort mig, rädd för att göra fel, rädd för att inte vara omtyckt, rädd för att våga, rädd för att inte våga. Stänger och öppnar om vartannat och ångrar allt i samma stund. Men mest av allt skäms jag. Inom mig pågår en kontrastverkan av inre visshet om styrka och en molande oro som gör mig lika medgörlig som gelé. Det är då jag vill gå in i stormens öga, vända mig mot mesen och säga kom. Vill att den ska få vara synlig hos mig och andra."

Paulina Palmgren skriver det så många av oss tänker. I själva verket ska vi ju inte vara rädda för att visa oss sårbara. Det gör oss starkare i slutändan och mer säkra på oss själva.

Avslutande spåret på relativt nysläppta EP:n På Randen: Kapitel 2 är en given avslutning men också början på nåt nytt. Den tassar på precis som livet, som en gammal visa. Utan att fastna i klyschig mindfulness bär den på ett budskap om att inte ge upp. På köpet får du en stilfull syntig ljudvägg varm och välkommen som ett tjockt täcke i oktober.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA