x

PREMIÄR: En dröm som gick i uppfyllelse

PREMIÄR: En dröm som gick i uppfyllelse

Jasmine Kara har varit i musikbranschen länge, men nu släpper hon sin första singel på persiska – med en helt ny musikvideo där den berömda persiska komikern/entertainern Farzy Loko spelar huvudrollen. Se videon först på GAFFA! 

Jasmine Kara föddes i Sverige med en persisk pappa och en mamma från Sverige.

– Det har alltid varit en dröm att kunna sjunga på persiska och precis som att sjunga på svenska, så känns det ännu mer i hjärtat. Det tar mig tillbaka till min barndom och så många minnen från när jag åkte till Iran som barn, säger hon till GAFFA.

LÄS OCKSÅ: Stjärnan uttalar sig efter sin stalkers dom

Låten Labkhand är en persisk version av den engelska singeln Smile. Texten på persiska är skriven av textförfattaren och musikern Soheyla Ghodstinat, och det samarbetet hände genom den svensk/persiska sångerskan och låtskrivaren Mahan Moin.

Samarbetet med den persiska komikern Farzy Loko, beskriver hon som en dröm som gick i uppfyllelse.

– Jag har alltid varit hans fan, och det var så allt började. Jag kontaktade honom på Instagram och vi träffades för att göra en humorsketch tillsammans, sedan dess har vi varit goda vänner, och jag ser honom som familj nu. Han är en så begåvad och genuin person och en dröm att arbeta med.

LÄS OCKSÅ: 6-stjärniga The Tallest Man On Earth gör flera Sverigespelningar

Farzy är inte bara stjärnan i videon utan har också redigerat och regisserat videon.

Kolla in premiären av Labkhand här:

DEBATT: "Det är återigen samma tvålfagra artister"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA