x

PREMIÄR: Flora Cash med gripande musikvideo

PREMIÄR: Flora Cash med gripande musikvideo

Idag släpper den alternativa pop-duon Flora Cash en gripande musikvideo för singeln You’re Somebody Else som regisserats av Mark Pellington (Imagine Dragons, Cage The Elephant, Foo Fighters, Pearl Jam med flera).
 
Singeln har samlat över 14 miljoner Spotify-streams och nyligen slagit sig in på topp tio på Billboard Alternative Radio och topp fem på Triple-A och är ett av årets absolut populäraste låtar att söka på hos Shazam i USA, enligt ett pressmeddelande.
 
 
Kolla in den dagsfärska videon här:
 
 
 
I somras skrev Flora Cash på för skivbolaget RCA/Sony utanför Norden. Sedan dess har succén fortsatt att öka i styrka. Duon har nyligen framfört ovan låt på Late Late Show With James Corden och Last Call with Carson Daly (Klicka HÄR för att titta). Duon har även precis avslutat en längre höstturné i USA.

Det äkta paret bakom pop-duon hittade till varandra när Cole Randall från Minneapolis laddade upp sin musik till Soundcloud och uppmärksammades av den Shpresa Lleshaj som från sitt hem i Sverige snubblat in på Coles profil och började lämna kommentarer under låtarna. Detta följdes av lite Facebook-meddelanden dem emellan och senare ett telefonsamtal, som snabbt eskalerade till maratonlånga skype-sessioner, och slutligen ett äktenskap.
 
VÄRLDENS BÄSTA LÅT: Musik på liv och död

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA