x

PREMIÄR: Violet Days om ett förhållande som tar slut

PREMIÄR: Violet Days om ett förhållande som tar slut

Violet Days nya singel All I Know handlar om den speciella känslan när ett förhållande tar slut, framför allt om man spenderat flera år tillsammans.

– Man går ifrån att dela allt ihop, visa alla sina bra och dåliga sidor, till att bara lämna. Man ska i princip stänga av känslorna för varann och inte prata igen. Det är en konstig kontrast, säger Violet Days till GAFFA.

All I Know skrevs efter att bandet hade pratat om detta och hur man känt i såna situationer och att det är svårt att veta hur man ska göra rätt när man försöker komma över någon. Du får till dig låt- och videopremiären här längre ner.

Under våren har Violet Days varit på sin första USA-turné och under deras 18 stopp passerade de massor av coola locations men fastnade för ett ställe i Santa Fe som de även giggade på.

– Det var ett sjukt coolt konsertställe men även en visuell konstutställning med olika teman i varje rum, det var gigantiskt och det kändes som varje rum var en ny värld, så det kändes perfekt att filma en video där.

Tanken bakom videon är att när man saknar någon väldigt mycket så spelar det ingen roll vart man är eller vad man försöker distrahera sig med.

– Det är svårt att glömma bort känslan av saknaden. 

Kolla in premiären här:

Video-crew: 

Directed & Produced by Lina Hansson & Kris Eriksson

Cinematographer & Editor: Kris Eriksson

Styling: Tara Buenaventura

Hair & Makeup: Hali Mc Gowan

I höst kan du gå och se Violet Days live på Pustervik i Göteborg 24 oktober, och innan dess på DalaPop i Leksand (13 juli) samt Amazon Rock Show i Vansbro (3 augusti).

LÄS OCKSÅ: Svenska musikeliten i upprop – "Sverige som musiknation håller på att begå ett utdraget självmord"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA