x

Hatar du Håkan? Håll dig borta från de här klyschorna

Hatar du Håkan? Håll dig borta från de här klyschorna

BLOGG: Camilla Johansson är trött på dåliga Håkan-dissar

Det råder något av Håkan Hellström-hysteri landet just nu. Ingen kommer undan och nästan alla tycks ha en åsikt. Vare sig det handlar om glädjerop, hat eller behovet att uttrycka hur lite man bryr sig. Personligen hör jag till skaran som tröttnat på alla haters. Inte för att jag direkt är något större fan av Håkan, utan snarare för att det.är.så.tröttsamt. att se samma gamla kommentarer om och om igen så fort han kommer på tals. Alltså, dissa på! Men var inte så himla klyschiga ... 

”Han kan ju inte sjunga” – Oj, oj, oj vad du måste gå miste om mycket fantastisk musik om du tror att skönsång är ett kriterium för ”bra musik.”

”Han snor andras låtar” – Att Håkan lånar FRISKT från andra är de flesta väl medvetna om, och det är knappast något han själv hymlar med. Du kanske tror att du verkar påläst och cool som kan droppa ett par låtar han uppenbart låtit sig inspirerats av. Men nej. Att ”stating the obvious” får dig bara att framstå som motsatsen. Alla kreatörer inspireras/stjäl av andra på ett eller annat vis, punkt. 

”Totalt talanglös” – Att ta en publik på 70.000 som en jävla Jim Jones-figur måste väl ändå vara beviset på någon sorts talang (eller psykopati)?

gallery_large

Ett perfekt exempel! De allra mest uttjatade sägningarna och ett dåligt skämt i ett! Ja, Tweeten är från 2014  men besök närmsta kommentarsfält under en Håkan-artikel och du lär hitta MINST en sådan här kommentar.

Låt oss ta en titt på lite fler dumma exempel från Twitter:

gallery_large

"1 "hit" på 20 år":gallery_large

 

gallery_large

 

gallery_large

 

gallery_large

gallery_large

Extremt dumma frågeställningar och svårigheter att förstå tycks vara en gemensam nämnare bland HH-motståndare.

En annan grej ni haters behöver bli bättre på; memes. Möjligheterna är oändliga med denna fantastiska konstform men allt vi får är bilder som tycks komma från den problematiska, och framförallt inte roliga Facebook-sidan ”Fredags fräckisen.”

gallery_large

gallery_large

gallery_large

 

gallery_large

Please make it stop ... 

Med det sagt, sitter du inne på bra Håkan-memes? SNÄLLA dela med dig av dessa! 

LÄS OCKSÅ: 27 färska skivor du bör kolla in 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA