x

PREMIÄR: Pigga upp dig efter ett riktigt dåligt break-up

PREMIÄR: Pigga upp dig efter ett riktigt dåligt break-up

I somras gjorde Glamour Hammer entré genom att släppa den 80-talsklingande kärlekslåten Stay With Me. Som uppföljare till debuten kom Really Over, en låt som tar med dig på en solig roadtrip genom vildmarken i ett försök att pigga upp dig efter ett riktigt dåligt break-up. Idag premiärvisar vi på GAFFA videon till låten. Den hittas längre ner i artikeln.

Glamour Hammer började flörta med idén att placera sig själv och sin musik någonstans mittemellan atmosfärisk soul, 80-talets arenarock och housemusik. Really Over är den andra singeln ur en kollektion av låtar om sann kärlek som Glamour Hammer har skapat och för att bäst beskriva honom, tänk dig Kid Bloom mixad med M83.

Denna sentimentala "post-love"-sång handlar om de motstridiga känslorna som kan följa när en långvarig relation tar slut och alla framtidsplaner måste skrivas om. Även om det kan vara skrämmande att starta på nytt så finns det en öppen väg framåt när du varvat den åldrande motorn.

Vem mannen bakom Glamour Hammer är är ännu inte känt, han döljer sin identitet för att ge full uppmärksamhet till det nya projektet.

Med det sagt så ber vi om din fulla fokus här:

CREDITS

Music produced by Glamour Hammer
Mastered by Erik Berglund
Video produced by Glamour Hammer
Starring Sofia Eriksson
Special thanks to Tension and Adit Studios

BEST OF 2010: 114 album som gjorde skillnad


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA