x

PREMIÄR: "Handlar om en framtid i Sverige som för bara tio år sedan sågs som helt overklig"

PREMIÄR: "Handlar om en framtid i Sverige som för bara tio år sedan sågs som helt overklig"

Lastkaj 14 är tillbaka med ett nytt album 27 mars. Skivan släpps av Second Class Kids Records som vinyl där det även medföljer brädspel – vilket gör det möjligt att spela sig igenom Lastkajs karriär i form av ett sällskapsspel. "Kombineras lättast i goda vänners lag och ett flak folköl", hälsar bandet.
 
– Inget nytt under solen bara mer, bättre, maffigare och fräsigare, säger gruppen om den kommande skivan och fortsätter
 
– Om ni hade hoppats på att hopp skulle finnas så är vi genuint ledsna! Det här går åt helvete, vi går åt helvete och ljuset är långt borta. Vi försöker däremot leverera eländet så att alla kan blunda och låtsas en stund. Vi vill att alla ska ta paus och le för ett ögonblick!
 
Idag står GAFFA med premiären av videon till Den Blomstertid. Den spelades in av Anders Ekman. Manus av Olle Ferner. I huvudrollen ser vi Mikael Björn. Röjare i videon är medlemmarna i Borgerlig Begravning samt deras vänner. Kravallpoliserna hittades på krogen bredvid.
 
"Den Blomstertid handlar om en framtid i Sverige som för bara tio år sedan sågs som helt overklig och dystopisk men idag känns både realistisk och fruktansvärt skrämmande", hälsar man i ett mejl till GAFFA.
 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA