PREMIÄR: Lizette Lizette om ett grovt svek

PREMIÄR: Lizette Lizette om ett grovt svek

För de som kan något om astrologi är det ett vedertaget faktum att aldrig fucka med en skorpion, för då kan du räkna med en riktigt lömsk hämnd som gärna får dra ut på tiden. Dock kan det vara svårare att förutspå om personen i fråga är mån-skorpion, alltså en ”scorpio in disguise”.

En nit "en viss moderatman" i Lizettes liv råkade gå på. Singeln Scorpio grundar sig i ett ganska grovt svek som utspelade sig våren 2019 och är resultatet av all ackumulerad ilska och besvikelse.

Inspirationen till videon kommer från 90-talsfilmen The Craft och havsscenerna med Fairuza Balk (Nancy) och är regisserad av Lizette själv och filmad och klippt av Nora Cederin, som även varit inblandad i videorna till Junk och Trendslav.

Kolla in videopremiären här:

Det senaste året har Lizettes karriär blomstrat. Albumet Non släpptes i början av förra året och hyllades av både PSL, Tina Mehrafzoon (P3), Nöjesguiden, Billboard och Fredrik Strage som jämförde Lizette med Madonna i TV4 Nyhetsmorgon. Även QX Sverige och England hyllade den ickebinära artisten och hens låtar spreds snabbt till radio, bloggar, tidningar och topplistor världen över.

Trots att Lizette alltid varit 100 procent indie har hen sedan debutskivan haft en stadigt växande fanbase både i Sverige, Tyskland och USA.

LÄS OCKSÅ: Green Day ställer in Asienturné

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA