x

LISTA: De 5 bästa låtarna att presentera dig med på Tinder

LISTA: De 5 bästa låtarna att presentera dig med på Tinder

Social distansering gäller för första gången under den annalkande Alla Hjärtans Dag, detta har skapat nya premisser på köttmarknaden som till exempel att ha en coronapartner. Det är en person som du inte har ett förhållande med, men delar sexlivet och premissen att hålla nere de sociala kontakterna med. Dejtingapparna har alltså blivit allt viktigare när livet har blivit digitaliserat, och nu kan du sälja in dig själv med hjälp av en låt på Tinder som ackompanjerar dina bilder. Det är därför dags att botanisera kring hur det egentligen blir bäst att presentera sig musikaliskt, beroende på vilken typ du är.

5. Right Said Fred - I'm Too Sexy

Här är låtvalet för dig som inte ens kan vänta till bild nummer två innan du har slitit av dig merparten av kläderna. Du är en ideellt arbetande modell i sociala medier som väntar på att bli upptäckt, och det är mer av en tidsfråga enligt dig själv. Den riktiga frågan är dock om du egentligen befinner dig på appen för att hitta någon annan eller bara för att visa upp dig själv, för i själva verket spenderar du helst kvällen med en flaska rött framför spegeln. Sedan är det dags att träna bort kalorierna du precis fick i dig, medan din katt tittar avundsjukt på dig i bakgrunden.

4. Madonna - Like A Virgin

Det är inte bara alkohol och cigaretter som har åldersgräns, utan även möjligheten för dig som omyndig att hitta en partner. 18-årsgränsen för att få skapa ett konto är dock lätt att komma runt och därför består din presentationen helt enkelt bara av din egentliga ålder bredvid en asterisk som ett slags erkännande. Eftersom så få läser introduktionen och stirrar sig blinda på bilderna så lägger du in Madonnas Like A Virgin som musikval som en slags varningstext för att undvika de slemmiga typerna. Det finns dock en potentiell risk för att låtvalet slår tillbaka.

3. Meatloaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)

Det finns nästan ingenting du inte skulle göra för att hitta den sanna och eviga kärleken, det finns väl egentligen bara en sak som du tycker är att gå för långt. Det är att visa en bild på dig själv på en dejtingsida som helt och hållet går ut på att matcha med en partner baserat på utseendet. Att det överhuvudtaget finns en möjlighet för en presentation (som ingen läser) är på grund av dig och din helsvarta bild, eller möjligtvis sju bilder på en båt i fjärran som kommer närmare för varje gång det klickas vidare i galleriet.

2. Sin With Sebastian - Shut Up And Sleep With Me

Du förstår inte varför det ens finns en chattfunktion, har ni matchat så är det bara att träffas och slänga av er kläderna. Du har utsidan men inte insidan och är trött på att diskrimineras för din brist på intellekt. Du är ung, du är fri och gamla omoderna överenskommelser om att  åtminstone komma ihåg varandras namn innan man hoppar i säng är inget för dig. Du tänker göra det du är bäst på och har kastat kyskhetsbältet för längesedan.

1. Calvin Harris & Rihanna - We Found Love

Rihanna sjunger att hon fann kärleken på ett hopplöst ställe, vilket ger hopp om dejtingapparnas framtid. Ska du försöka komma undan med att befinna dig på Tinder genom att säga att du inte vet vad du gör där, så är detta låten för dig. Du vill inte verka desperat men vill samtidigt ha en chans att släppa in någon ny i ditt liv. Kanske finns det någon annan där ute för dig, som också vill helgardera sig?

Känner du igen dig i någon av låtarna eller vilken väljer du att presentera dig själv med?

LISTA: De sex mest kontroversiella låttexterna?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA