x

När Analdoktorns kollega stajlades i Idol

När Analdoktorns kollega stajlades i Idol

I BACKSPEGELN-sektion ser vi tillbaka på några av musikhistoriens kända som okända ögonblick.

Alternativhälso-entreprenören Filip Sjöström har den senaste tiden gjort sig känd som arrangör för Tusenmannamarschen och som vice ordförande i organisationen Frihet Sverige. Ordförande i den organisationen är självaste "Analdoktorn", en läkare som tidigare gjort sig känd för att "överraska" sina patienter med anusmassage.

Den mobilstrålnings-rädde 30-åringen Sjöström tror att covid-19 är något av en bluff och att det endast är ett sätt för staten att kringskära medborgarnas frihet. Eller något sådant där. Det är lite oklart. Han anordnade i alla fall den – givet att vi lever i en galopperande pandemi – olagliga demonstrationen Tusenmannamarschen i Stockholm den 6 mars. Något som gjorde att han utfärdades ett vite på 20 000 kronor av Länsstyrelsen. Därefter har fler "coronakritiska", eller vad de nu kallas, demonstrationer hållits i Sverige.

Men det svenska folket kunde kanske ha sluppit den risk som Sjöström utgör. För 2017 ställde denne skönsångare upp i Idol. Han kommer in framför juryn som ett yrväder med ADD som precis smitit från Timbro-kontoret. Detta funkar givetvis inte alls för den benhårda juryn och de ger honom en så kallad makeover. Lite bättre blir det, och sjunga kan han. Han får en "guldbiljett" och går vidare.

Tyvärr är en omstajlad konspirationsteoretiker fortfarande en konspirationsteoretiker. Och har man utstrålning som en 5G-mast så går man inte långt i Idol. Sorgligt nog åkte Fille så småningom ut. Till förtret för den ansträngda sjukvården och det svenska samhället.

Se Filip Sjöström stajling och skönsång nedan.

LÄS OCKSÅ: Di Leva om uteblivet pris: "råna några banker, så kanske jag kan vinna"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA