lördag – 02.07.2022 – 17:00 till 19:00

Naturscen Skuleberget

tickster / 455,00 - 555,00 KR.

Köp biljett

TOMAS LEDIN TILL NATURSCEN SKULEBERGET 2 JULI 2022

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. Den 2 juli 2022 kommer Tomas Ledin med bandet till Naturscen Skuleberget.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins sommarturné 2021. Detta innebär att turnén flyttas till 2022, notera dock att konserten i Sundsvall utgår och ersätts i stället med en konsert vid Naturscen Skuleberget den 2 juli 2022.

Nedan en hälsning från Tomas Ledin:

Mina vänner, jag har väntat med det här beslutet in i det längsta, har tvättat händerna, hållit tummarna och hoppats. Men så blir det nu, inga konserter i sommar. Jag kan redan höra tystnaden.

I början av februari träffades jag och mina musiker för att planera inför den stundande turnén. Vi såg verkligen fram emot att ännu en sommar få möta er alla runt om i landet, samt i Finland och Norge. Frustrationen är uppenbar, jag kommer sakna den där sköna stämningen som uppstår när vi tillsammans låter sångerna, glädjen och kärleken lyfta i sommarnatten. Nu flyttas istället konserterna fram till nästa sommar. Anledningen känner vi alla till och bara tillsammans kan vi ta oss igenom den här prövande tiden. Skickar därför en innerlig och varm hälsning till alla inom sjukvården och till alla som finns där för sina nära och kära. Ni är våra stora hjältar.

Och naturligtvis, en hälsning till alla er som sett fram emot de nu framflyttade konserterna. Förhoppningsvis ses vi nästa sommar - Håll ut !

Från karantänen, Tomas