söndag – 26.06.2022 – 17:00 till 19:00

Yxng Bane

Fållan Johanneshov

tickster / 350,00 KR.

Köp biljett

SUNDAY DREAMS ÄR TILLBAKA!

Gott folk, det känns som att det har gått en evighet sedan Sunday Dreams stängde portarna på Kvarteret under hösten 2019, och nu kan vi äntligen meddela att vi är tillbaka. I stor stil dessutom, med (än så länge) två solida artistbokningar som kommer att förgylla Stockholmssommaren.

Först ut är britten Yxng Bane som intar Fållans scen den 26:e juni. Bane hör till de största från andra halvan av 10-talets brittiska artister som blandar hiphop, afrobeats, drill och dancehall. Med låtar som ”Shapoe Of You (Remix)”, ”Rihanna”, ”Vroom” och många fler har han krattat in miljoner streams och vält otaliga dansgolv de senaste 7 åren. Nu firar vi Sunday Dreams återkomst med att bjuda in honom att uppträda i egen hög person.

Den 26:e juni slås portarna upp på Fållan kl 19:00 där vi kommer värma upp med ett inhyrt soundsystem och Sunday Dreams legendariska resident-DJ-lineup, för att sedan flytta in festen inomhus och fortsätta festen som kulminerar med Yxng Banes framträdande. Musiken kommer bli allt det där feta som Sunday Dreams är känt för: dancehall, reggae, afrobeats, gqom, amapiano, soca, rnb, rap - listan kan göras oändlig. Men framför allt kommer själva kärnan till auran som gör Sunday Dreams till vad det är vara på plats - NI, publiken.