Nyhet

Poisons Bret Michaels i fortsatt kritiskt tillstånd efter hjärnblödning

Glamrockaren som gått och blivit realitystjärna får akutvård dygnet runt.

Rockstjärnan har sedan i fredags på hemlig ort behandlats för hjärnblödning, och trots rykten som gjort gällande att läget stabiliserats står det nu klart att det är fortsatt kritiskt.

Enligt ett uttalande på sångarens Facebook-sida befinner sig Michaels fortfarande på akuten och är under konstant vård 24 timmar om dygnet.
– Vi hoppas att fortsatta tester ska kunna lokalisera källan till blödningen, vilken fortfarande inte har kunnat spåras. Som vi alla vet är Bret en riktig fighter och vi tror och hoppas att när allt är över så kommer sluddrandet, yrseln etcetera att vara borta och Bret kommer att bli helt återställd, fortsätter uttalandet.

Glamrockaren genomgick dessutom en blindtarmsoperation förra veckan och förväntades trots att att operationen "tagit ut sin rätt" att snabbt återhämta sig.

Michaels är just nu aktuell i den amerikanske realitysåpan "The Celebrity Apprentice" där ett antal kändisar utför uppgifter åt den kända affärsmagnaten Donald Trump. Den som vinner blir inte bara utnämnd till Trumps bästa kändisassistent utan får dessutom 250 000 dollar att disponera till valfri välgörenhetsorganisation. Michaels har i nuvarande säsong klarat sig kvar i sex episoder.

Donald Trump har i ett uttalande i samband med händelsen uttryckt sin fulla sympati med sångaren.

ANNONCE