Nyhet

Velvet Revolver har ny sångare

Men vem det är håller man fortfarande hemligt.

Medlemmarna i Velvet Revolver har den senaste tiden försökt hitta en ersättare till forna sångaren Scott Weiland, som numera är tillbaka i sitt gamla band Stone Temple Pilots. Nu tycks jakten äntligen vara över, men vem som får mantla rollen som ny sångare i hårdrocksbandet vill man inte avslöja riktigt än.

Det är i radiokanalen Pulse of Radio, som trummisen Matt Sorum berättar att de har hittat en potentiell ersättare som de fattat tycke för och eventuellt kan komma att ta Velvet Revolver till en ny musikalisk riktning.

– Vi kan inte tillkännage något nu, eftersom vi fortfarande går på dejt. Vi har inte fullbordat förhållandet än eller satt oss ner med den här mannen och gjort en deal.

Vem det är går bara att spekulera i. Scars On Broadway-sångaren Frankie Perez och Spacehog-frontmannen Royston Langdon har båda varit på audition hos bandet. Det talas även om att Alter Bridge:s sångare Myles Kennedy skulle vara en möjlig kandidat.

Sorum varken bekräftar eller dementerar dessa namn, men menar att det rör sig om en "känd kille" som är "yngre och starkare". Vem det blir återstår alltså att se och GAFFA väntar med spänning på resultatet.


ANNONCE