Nyhet

ZomBeatles attackerar biograferna

Alan Goldshers bok ”Paul Is Undead – The British Zombie Invasion” blir till film. Med producenter från Pulp Fiction vid rodret.

I ett försök att utveckla zombiegenren har det på senare tid ploppat upp böcker som tar sig an klassiker och ger dem en blodtörstande zombietwist, "Pride And Prejudice And Zombies", som är en omarbetning av Jane Austens klassiker, är bara en i raden. Författaren Alan Goldsher tyckte att historien om The Beatles saknade odöda varelser och skrev sin version, en bok som fick titeln "Paul Is Undead – The British Zombie Invasion".

Nu har någon klok person kommit på att det ska bli film av denna smått skruvade historia, innehållandes Mick Jagger som zombiejägare och The Fab Four som kringresande fans-smaskare. Yoko Ono i sin tur har ärats rollen som ond ninja.

Producentduon Michael Shamberg och Stacey Sher, mest kända för sitt arbete med Pulp Fiction, har fått till uppgift att pussla ihop hela historien.

– Hur kan man inte älska en bok där Jesus håller med Zombie-Lennon om att The Beatles faktiskt är större än honom?, säger Sher till Clashmusic.

Om filmen kommer att konkurrera med Liam Gallaghers kommande filmprojekt om The Beatles återstår att se. Det finns nämligen inget släppdatum än.

ANNONCE