Nyhet

Wake Up World blir den officiella Haiti-låten

Karl Martindahl, Daniel Karlsson och Robin Bengtsson sjunger för Haiti. Stimpengar ska hjälpa krisdrabbade.

Wake Up World heter intitiativet som ska samla in några extra slantar till de katastrofdrabbade i Haiti. Musikerna Karl Martindahl, Daniel Karlsson och Robin Bengtsson kommer stå för sången. Robin Bengtsson har man tidigare kunnat se i Idol och är för närvarande aktuell med singeln Long, long night.

Den "officiella Haiti-låten" är skriven av Erik Anjou, gitarrist i Highlights, som tillsammans med Keith Almgren, och musikförlaget Sweden Songs har skänkt Wake Up World till Frivilligorganisationernas Insamlingsråds (FRII) insamling, Hjälp Haiti. 

Sweden Songs och Erik Anjou har tillsammans med STIM tagit fram ett särskilt gåvobrev och skänker alla STIM-pengar till FRII som gåva till Haiti-insamlingen. Skivbolaget Ramtitam, producenter, musiker och artister överlåter också alla sina rättigheter för "Wake up world" till FRII.


– Det är ju mycket ovanligt att man skänker bort STIM-pengar på det här sättet, så det känns oerhört bra att kunna bidra till det och för en god saks skull och att alla inblandade, har ställt upp gratis och jobbat för det här och skänker alla sina intäkter till insamlingen, säger Keith Almgren i ett nyhetsbrev.

ANNONCE