Nyhet

Liam Gallagher ger ut gratis singel

Debutsingeln från Beady Eye kan laddas ner gratis från Internet.

Beady Eye, som är lika med Oasis minus Noel Gallagher, hade inte tänkt ge ut sin första singel "Bring The Light" förrän den 22 november, men releasedatumet har blivit framflyttat till imorgon, 10 november. Inte nog med det; den går att ladda ner alldeles gratis på bandets officiella hemsida och detta blir första gången man får tillfället att höra vad Liam Gallagher kan utan sin bror Noel.

Det är dock lite överraskande att Liam och bandet har valt att ge bort sin låt eftersom Liam har talat mycket kritiskt om Radiohead och deras släpp av albumet "In Rainbows" som kunde laddas ner gratis.

När GAFFA i Danmark träffade Liam under 2008 sa han bland annat:
– Jag är ingen snåljåp men jag är inte heller dum. Det är mitt arbete. Skulle jag ge bort min musik för att en idiot i Oxford säger det? Jag har räkningar att betala och munnar som ska mättas, inte minst min egen.


Men nu gör den engelska sångaren ett försök till att få uppmärksamhet genom gratis musik, och därför kan "Bring The Light" hämtas gratis från och med klockan 11.00 imorgon på bandets officiella hemsida.

ANNONCE