Nyhet

Lily Allen drabbad av ett andra missfall

Allen och pojkvännen Sam Cooper ber att få bli lämnade ifred efter missfallet.

Sex månader in i graviditeten har Lily Allen återigen drabbats av missfall. Hon väntade tillsammans med pojkvännen Sam Cooper sitt första barn, en pojke, i januari. Under torsdagen fördes 25-årige Allen till sjukhus med svåra magsmärtor, där man kunde konstatera att barnet var förlorat.

Paret har bett om att deras privatliv respekteras under den vad Allens talesperson beskriver som "djupt plågsamma tiden". Talespersonen berättar även att inga ytterligare kommentarer kommer att lämnas.

Det är andra gången Allen drabbas av missfall under kort tid. Senast var för två år sedan, då med Ed Simons från Chemical Brothers.

Lily Allen spelade på Peace & Love-festivalen i Borlänge så sent som i somras. Konserten fick betyg 2 av 6. Recensenten skrev bland annat:

"Känslan av att konserten är fullkomligt oförberedd är tyvärr väldigt tydlig. Det är inte så att det brister i Allens sätt att bemöta publiken utan det är snarare just hennes charmiga personlighet som är spelningens enda behållning. Fnittrig, glad och kanske till och med lite nervös passar hon med drink i hand bra in i den stekande festivahettan."

ANNONCE