Nyhet

Peace & Love fortsätter med sina artistsläpp

Idag gick Borlängefestivalen ut med sin fjärde omgång av artister.

Nästa års Peace & Love-festival fylls på med ytterligare tre akter. Denna gång med blandade genrer. Idag meddelas det att Christian Kjellvander, Branschen och Rigmor Gustafsson Quartet beträder festivalens scener i sommar.

Christian Kjellvander är en alternativ singer-songwriter som har farit runt i både Europa och USA med sin musik. Just nu är han aktuell med sitt fjärde album, "The Rough and Rynge", som är inspelad på Rynge Slott av Kjellvander själv.
Om ni för samman visartister, protestsångare och poppoeter får ni Branschen. Gruppen, som består av Caj Karlsson, Sanna Carlstedt, Johan Johansson, Dan Viktor och Frans Haraldsen, ställer sig tillsammans på scen under Peace & Love-veckan.
Den sista av de tre som sluter upp till festivalens artistskara är jazzsångerskan Rigmor Gustafsson. Hon har turnerat i 15 år och med åtta album i bagaget är sångerskan aktuell med ett samlingsalbum under 2011, samt bidrar med jazz till Peace & Love.

Klara artister sedan tidigare är bland andra Anna Järvinen, The Sounds, Daniel Adams-Ray, The Amplifetes, Oskar Linnros, Petter och Asta Kask.

Imorgon släpps en av huvudakterna till festivalen som pågår mellan den 28 juni och 2 juli 2011.
Biljettinformation hittas på GAFFA-live.

ANNONCE