Nyhet

Petter till Peace & Love

Borlängefestivalen kommer ut med fler artistsläpp.

Inom den närmaste veckan kommer Peace & Love släppa ett flertal artister till nästa års festival, däribland en av de första huvudakterna. Idag kom det första artistsläppet med fokus riktat mot hiphop och reggae. Tre artister inom de genrerna är klara, närmare bestämt Petter, amerikanska Cunninlynguists och Ras Cricket.

Petter är aktuell i TV4:s program "Så mycket bättre" och sångerskan September släppte precis hans låt "Mikrofonkåt" i ny tappning.

Cunninlynguists från USA kom ut med sitt debutalbum 2001 och under tio års tid har de turnerat ihärdigt. I mars nästa år släpper de nytt album.

Ras Cricket är ett svenskt reggaeband som främst hållit till i undergroundkretsarna men tar sig nu uppåt och visar prov på sin musik på festivalen.

Idag höjs även biljettpriserna vilket Peace & Love gick ut med vid biljettsläppet i oktober. De menar på att de vill ge publiken en stor helhetsupplevelse.

Peace & Love-festivalen arrangeras i Borlänge mellan 28 juni och 2 juli nästa år.

Andra artister som är klara för 2011:s festival är Anna Järvinen, The Sounds, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och Asta Kask.

ANNONCE