Nyhet

Filip och Fredrik till Peace & Love

Bjuder på talkshow.

Sedan 2004 har Forum varit en del av Peace & Love-festivalen. Forum bjuder bland annat på debatter och seminarier kring ett tema, som väljs varje år. Årets tema är mod, hopp och kärlek och syftar till att uppmärksamma modiga människor som har förändrat historien på ett positivt sätt. Forum vill också inspirera till att vi alla har möjligheten att göra skillnad. Till sommarens Forumdel medverkar bland andra Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. I ett pressmeddelande presenteras gossarna så här:

"Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är också lysande moderatorer och har mer än femton års erfarenhet som intervjuare, då de bland annat har intervjuat alla från Göran Persson, Mikael Persbrandt och Fredrik Reinfeldt till Mike Tyson och Bono. På Peace & Love Forum kommer Filip & Fredrik att bjuda på just det de kan allra bäst; sin alldeles egna och unika Talkshow!"

För dig som är nyfiken på Fredrik Wikingssons musikvanor, kan du kika in GAFFAs intervju med programledaren där han bland annat säger att han vill vara Lucinda Williams toyboy.

Peace & Love-festivalen arrangeras den 28-2 juli. Klara akter för festivalen är Bob Dylan, The Strokes, Kings of Leon, M.I.A. och många fler.

För biljettinformation, kika in på GAFFA.se/live.

ANNONCE