Nyhet

Motörhead säljer dubbel platina

Men inte på sin musik ...

I november förra året lanserade hårdrocksbandet Motörhead sitt egna vin kallat "Motörhead Shiraz". Vinet har blivit en succé, då 80 000 flaskor av vinet redan har sålts. I musiksvängen betyder detta dubbel platina. På grund av att försäljningen har gått så bra, kan man nu beställa hem vinet till Systembolaget.

– Jag och bandet vill tacka alla fans för att ni gillar vårt vin och vi ser fram emot att träffas framöver på våra konserter. Värm gärna upp med Motörhead Shiraz men var försiktiga med mängden, det kan få oanade följder, säger Lemmy Kilmister, Motörheads basist och sångare i ett pressmeddelande.

Motörhead består av Lemmy Kilmister (bas och sång), Phil Campbell (gitarr), Mikkey Dee (trummor). Bandet bildades 1975 och har släppt 19 album. Motörhead är nu ute på en världsturné med sitt senaste album "The Wörld Is Yours" som släpptes i december förra året.

GAFFAs recensent Mathias Skeppstedt gav albumet 4/6 i betyg och skrev bland annat: "En riktigt vass skiva från bandet som aldrig ändrar sig".

Läs hela recensionen här.

 

ANNONCE